A A A

Hall główny Przychodni nr 4 po remoncie

8.07.2008
 Hall główny Przychodni prezentuje się w jednolitej kolorystyce obiektu.
Zyskał wysokogatunkową wykładzinę kauczukową oraz estetyczne pokrycie ścian metodą natryskową, dwukolorową. Na zdjęciu obok odświeżony korytarz przy gabinecie zabiegowym i ambulatorium całodobowej opieki medycznej.
Widok hallu głównego.
Widok hallu głównego.
Hall główny Przychodni nr 4 po remoncie
Hall główny Przychodni nr 4 po remoncie
Północna elewacja budynku.
Północna elewacja budynku.
Do dopełnienia całości przemiany kolorystycznej przychodni, pozostało jeszcze odświeżyć elewację północną. Prace zostaną przeprowadzone w roku 2009.
Klik
 Ten serwis, podobnie jak większość stron internetowych wykorzystuje pliki cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. | Polityka cookies