A A A

Koniec remontu elewacji Przychodni nr 4

Cały budynek w nowych barwach
22.07.2009
Po trzech latach etapowania prac związanych z poprawą elewacji, wreszcie cały budynek Przychodni prezentuje się w jednolitych barwach.
Prace były realizowane zgodnie z wykonanym na nasze zamówienie projektem graficznym kolorystyki budynku. Całość prac objęła okres trzyletni. Dopiero zakończenie tegorocznego remontu pokazało jednolitą, estetyczną całość. Elewacja jest zabezpieczna anty-graffiti, jednak potencjalnych artystów prosimy o niesprawdzanie jej skuteczności
Naprawa elewacji Przychodni została sfinansowana z dotacji Rady Miasta Oświęcim.
Klik
 Ten serwis, podobnie jak większość stron internetowych wykorzystuje pliki cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. | Polityka cookies