zlaoswiecim.pl

e-rejestracja

Hall główny Przychodni nr 4 po remoncie

8.07.2008
Hall główny Przychodni nr 4 po remoncie
 Hall główny Przychodni prezentuje się w jednolitej kolorystyce obiektu.
Zyskał wysokogatunkową wykładzinę kauczukową oraz estetyczne pokrycie ścian metodą natryskową, dwukolorową. Na zdjęciu obok odświeżony korytarz przy gabinecie zabiegowym i ambulatorium całodobowej opieki medycznej.
Widok hallu głównego.

Widok hallu głównego.

Hall główny Przychodni nr 4 po remoncie

Hall główny Przychodni nr 4 po remoncie

Północna elewacja budynku.

Północna elewacja budynku.
Do dopełnienia całości przemiany kolorystycznej przychodni, pozostało jeszcze odświeżyć elewację północną. Prace zostaną przeprowadzone w roku 2009.

OK
zamknij
 Ten serwis, podobnie jak większość stron internetowych wykorzystuje pliki cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. | Polityka cookies